Ge-industrialiseerde dierlijke productie – en de gevolgen

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3284 van /home/organimprove.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/organimprove.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
vrijdag 27 september 2013, 09:00

Biologische landbouwhuisdieren zijn onderdeel van een steeds meer geindustrialiseerde landbouw, die we niet alleen in ons deel van e wereld zien maar wereldwijd. de verdergaaande industrialisatie van de dierenhouderij heeft gevolgen voor mensen en voor de voedsel systemen maar ook voor de dieren. Deze inleiding beziet dat proces van de verschillende perpectieven maar n het bijzonder het perpectief van het dier. Wat gebeurd er met het dier als ze gefokt worden om te groeien en te produceren. Wanneer ze gevoerd worden om te groeien en te produceren in een ziektekiemvrije omgeving. Wat gebeurd er met de dieren als de verzorging niet langer behoort tot de veehouderij cultuur maar een deel van de industrie is, waarin mensen banen hebben die eindigen om 5 uur 's middags.