Excursies

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3284 van /home/organimprove.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/organimprove.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

orgANIMprove kan helpen met het organiseren van een excursie naar biologische bedrijven in Nederland. 

Als u meer wilt weten van biologsche veehouderij in Nederland in het algemeen of van bepaalde onderwerpen kan orgANIMprove u helpen bij het organiseren van excursies of het vinden van bedrijven om de ervaringen van de veehouders te horen en te zien hoe ze werken. Nederlandse biologische bedrijven zijn zeer divers: van grote bedrijven die vooral melk willen produceren tot bedrijven die allerlei nevenactiviteiten hebben, als huisverkoop of een boerderijwinkel, het toevoegen van waarde aan melk door het produceren van kaas of andere melkproducten of door door natuur-doelstellingen in het bedrijf op te nemen. Bedrijven die melken met een automatisch melksysteem, bedrijven die de kalveren bij de koeien inde kudde laten lopen, bedrijven met potstallen, ligboxenstallen en vrijloopstallen. En bedrijven die al jaren geen antibioticum gebruiken.