Home

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3284 van /home/organimprove.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/organimprove.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Welkom op de homepage van orgANIMprove. Kies een taal en vindt hopelijk wat je zoekt. Als dat niet het geval is, stuur een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op 

De basis voor advies is altijd ziektepreventie en het bevorderen van gezondheid en welzijn. Het vermijden van stress door huisvesting en management bevordert de weerstand en houdt dieren gezond.
Inleidingen over biologische melkveehouderij, food systems, agro-ecology. Dat kan gaan om technische informatie, resultaten van onderzoek maar ook meer beschouwend over houderijsystemen en voedsel kringlopen in de wereld.
Wij bieden een breed scala aan cursussen en workshops voor veehouders, studenten en adviseurs over onderwerpen in de biologische landbouw, agro-ecologie en landbouw methoden.
orgANIMprove heeft veel ervaring in het organiseren en faciliteren van bijeenkomsten met veehouders en studenten. We begeleiden het hele proces van participatie cursussen, stalcursusses, farmer family learning groepen en netwerkgroepen.
We doen drie soorten onderzoek: analyseren van bedrijfsdata, kwalitatieve interviews met boeren en literatuurstudies
orgANIMprove kan helpen bij het organiseren van excursies naar biologische bedrijven in Nederland